Dursun Özbek ateş püskürdü 'Yalı çocuğu çok dikkat etsin'

Dursun Özbek ateş püskürdü 'Yalı çocuğu çok dikkat etsin'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam kendisini hedef alan açıklamalar yapan Aziz Yıldırım ve Ali Koç’a ateş püskürdü.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un katılımıyla gerçekleştirilen programda kendisine ithamda bulunulmasının ardından ilke kez konuştu.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un, Dursun Özbek hakkında söylediklerine karşılık olarak Özbek bu gün ilk kez açıklamalarda bulundu.

Picture background

Dursun Özbek açıklamasında, “Akşam iki başkan televizyon kanalında buluştular. İki spor adamı buluşuyor diye insanlar izledi. Tamamen kayıkçı kavgası! Futbolla, sporla ilgili olmayan tartışmalar! Türk sporuna hiçbir faydası olmayan yayın oldu.” İfadelerini kullandı.

Ali Koç için de sert konuşan Dursun Özbek, “Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti! Çok dikkat etsin! Galatasaray Başkanı'nın adını ağzına alırken, iki kez düşünsün! Bu tribünlere insanları toplayım, ligden çekilme konuşup, geri vites yapıp... Salla babam salla! Biraz dikkat etsin. Ali Bey haddini bilsin! Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Galatasaray Başkanı hakkında konuşurken, iki kez düşünsün! Sağda, solda sallamaya benzemez! Dikkat etsin!” diyerek konuşmasına devam etti.

Picture background

Ali Koç’a yönelik yaptığı sert eleştirilere Aziz Yıldırım’ı da ekleyen Özbek, “İki tane başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu.” Dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.