Ebru Gündeş sahnede rahatsızlanarak konserini erken bitirdi! Hamilelik iddiasıyla gündeme gelmişti

Ebru Gündeş sahnede rahatsızlanarak konserini erken bitirdi! Hamilelik iddiasıyla gündeme gelmişti

Kısa süre önce hamilelik iddiasıyla gündeme gelen Ebru Gündeş, sahnede rahatsızlanınca konsere ara verdi ancak sahneye geri dönemedi.

Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin dünyasının gündeminde kaldı. Dubai'de gerçekleştirilen düğünlerinin ardından, çiftin ilişkisi çeşitli iddialarla konuşulmaya başladı. Evliliklerinin ardından Ebru Gündeş'in hamile olduğu yönündeki söylentiler de gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, son olarak Antalya-Side konserine sağlık sorunları nedeniyle ara vermek zorunda kaldı.

d8m5ztcueaehddn-o2tb.jpg

2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş, Şubat ayında Dubai'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu.

Dördüncü evliliğini gerçekleştiren Gündeş ve Özdemir hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı. Bunlardan biri, Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük eşiyle yasak aşk yaşadığına dair iddialar oldu.

Ayrıca, magazin yorumcusu Onur Akay, Ebru Gündeş'in 4.5 aylık hamile olduğunu ve bu nedenle çiftin hızlı bir şekilde evlendiğini öne sürdü.

t25-201120191131146177138.webp

'KISACIK MOLA' DEDİ GERİ DÖNEMEDİ

Ebru Gündeş, Antalya-Side konserinde sağlık sorunları nedeniyle beklenmedik bir ara vermek zorunda kaldı. Konser sırasında seyircilere "kısacık bir mola istiyorum" diyerek kulise yönelen Gündeş, geri dönmeyince kalan 4 şarkıyı vokalistleri seslendirdi. Şarkıcının tansiyon sorunu yaşadığı belirtilirken, şu an sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.