Ceyda Düvenci’nin bikinili pozları olay oldu! Günden güne erimişti: Fit vücudunun sırrını anlattı

Ceyda Düvenci’nin bikinili pozları olay oldu! Günden güne erimişti: Fit vücudunun sırrını anlattı

Ceyda Düvenci’nin tatil pozları, çok konuşulanlar arasına ilk sıradan yerleşti. Ünlü isim fit vücudunun sırrını paylaştı.

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan ve Güçlü Mete ile ilişkilerini duyuran ünlü isim Ceyda Düvenci, diyet yaparak zayıfladı ve adeta eridi.

Sık sık sosyal medyada paylaşımlarıyla gündeme gelen Düvenci, son olarak bikinili pozlarıyla dikkat çekti. Fit vücudu büyük beğeni topladı.

ceyda-duvenci-ve-bulent-sakrak-neden-bosandi-sebebi-ortaya-cikti-k1pf.webp

SON DÖNEMDE DİKKAT ÇEKİYOR

Sakla Beni dizisinde canlandırdığı 'Filiz' karakteriyle tanınan Ceyda Düvenci, son zamanlarda hem aşk hayatı hem de kilo verme başarısıyla ilgi odağı oldu.

2015 yılında oyuncu Bülent Şakrak ile evlenen Düvenci, 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandırdı. Boşanmanın ardından diyet yapmaya başlayan ve 1.5 ayda 6 kilo veren Düvenci, yeni sevgilisi Güçlü Mete ile ilişkisini duyurdu.

Ceyda Düvenci, fit görünümünü sergilediği bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Düvenci, yeni haliyle beğeni topluyor. Ünlü oyuncu ve sunucu, yeni haline nasıl ulaştığını anlattı.

ceyda1.webp

ET VE HAMUR TÜKETMEYİ BIRAKTI

Verdiği kilolarla gündeme gelen ve fit görünümüyle dikkatleri üzerinde toplayan Düvenci, verdiği bir röportajda, “Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım… Zaten iki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım… Ay bu ekmeği de şu zeytinyağlıya banmalar vardı bende… ‘Hadi şimdi bunlar da bir dursun dikkat edeyim, iyice disipline gireyim’ dedim.” ifadelerini kullanmıştı.

ceyda2.webp

BİR BUÇUK AYDA 5-6 KİLO VERDİ

Ünlü oyuncu, sözlerinin devamında, “Kafama taktığımı da yapan biriyim. 1,5 ayda 63 - 64 kiloydum 58’e düştüm…” diyerek süreçten bahsetti.

ceyda3.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.