Eğitim-İş Başkanı'ndan Bakan Özer'e istifa çağrısı Öğretmenini dinlemeyen...

Eğitim-İş Başkanı'ndan Bakan Özer'e istifa çağrısı Öğretmenini dinlemeyen...

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, sosyal medya hesabından etik kurallara vurgu yaptığı paylaşımıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e istifaya çağırdı.

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu''dan AKP 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Bakan Özer''in adaylığına ilişkin Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Özer''e yüklendi.

"BUGÜNE KADAR ÖĞRETMENİNİ DİNLEMEYEN MAHMUT ÖZER"

Eğitimde etik kuralın altını çizen Özbay, millevekili adayı olan Bakan Özer için "Bugüne kadar öğretmenini dinlemeyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer" ifadelerini kullandı.

ETİK KURALLARA DİKKAT ÇEKTİ

Özer''i Anayasa''nın ve eğitimin etik kurallarının gereğini yerine getirmeye ve istifaya davet eden Kadem Özbay''ın paylaşımı şöyle:

 ''''Anayasa’ya göre atanmış bakanlar kamu görevlileridir ve milletvekili adayı olabilmek için istifa etmeleri gereklidir! Eğitimde etik kurallardan biri de iyi örnek olmaktır!

ÖZBAY''DAN ÖZER''E İSTİFA ÇAĞRISI

Bugüne kadar öğretmenini dinlemeyen “milletvekili adayı” Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i, bu kez öğretmenini dinlemeye, diğer bakanlara örnek olmaya, Anayasa’nın ve eğitimin etik kuralının gereğini yerine getirmeye ve istifa etmeye çağırıyoruz.''''

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.