Elon Musk’tan küçük kıza jet yanıt! 7 yaşındaki çocuk Tesla’nın teknik arızasını keşfetti!

Elon Musk’tan küçük kıza jet yanıt! 7 yaşındaki çocuk Tesla’nın teknik arızasını keşfetti!

Küçük bir kız çocuğu, Tesla içerisindeki dokunmatik ekranda bulduğu teknik hatayı Musk’a iletti. Musk’tan şaşırtan cevap geldi.

Çinli 7 yaşındaki bir kız çocuğunun, Tesla'nın araçlarındaki bir sorunu düzeltmek için X üzerinden Elon Musk'a mesaj atması ve Tesla CEO'sundan alınan yanıt sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Musk, küçük kızın 'Bunu düzeltebilir misiniz?' sorusuna kayıtsız kalmadı.

VİDEOYU ELON MUSK İLE PAYLAŞTI

Çin'in Pekin kentinde yaşayan Molly isimli 7 yaşındaki bir kız, Tesla araçlarındaki bir hatayı fark edip, Elon Musk'a bu sorunu iletmek için bir video yayınladı.

tesla-2.webp

Tesla'nın dokunmatik ekranındaki çizim uygulamasında karşılaştığı bir sorunu anlatan Molly, sosyal medyada paylaştığı videoda, "Merhaba Bay Musk, arabanız için bir sorum var. Bir resim çizdiğimde bazen böyle kayboluyor." ifadesini kullandı.

tesla1.webp

ELON MUSK’TAN GÖRENLERİ ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Videoyu çekerken, dokunmatik ekran üzerinde çizimler yaparak sorunu açıklayan Molly, “Görüyor musun? Düzeltebilir misin? Teşekkür ederim” dedi. Bu anlar sonrasında herkesin şaşıracağı hamle Musk’tan geldi.

Elon Musk, küçük kızın sorusuna aynı gün içerisinde bir yanıt yazarak herkesi şaşkına çevirdi. Musk, küçük kızın paylaşımı sonrası “Elbette” diyerek cevap verdi.

640xauto-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.