Oyun severleri çıldırtacak kampanya geldi! Tamamen ücretsiz oldu

Oyun severleri çıldırtacak kampanya geldi! Tamamen ücretsiz oldu

Dev kampanya resmen duyuruldu. Kullanıcılara o oyun ücretsiz oldu.

Yapılan kampanyalarla birlikte zaman zaman ücretsiz oyunlar oyunculara sunulmaya devam ediyor. Steam uygulamasında, 20 Dolar yani 660 değerindeki oyunu ücretsiz olarak sundu.

Ülkemizde satışa sunulmayan Tell Me Why gibi sevilen oyunlar, Don’t Nod Entertainment tarafından geliştirilmiş olmalarına rağmen Steam üzerinde henüz mevcut değil.

Ancak oyunu hala Microsoft Xbox üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Tell Me Why, Don’t Nod Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir macera oyunu olarak öne çıkıyor.

daha-iyi-oyun-oynamak-icin-oyuncu-ekipmanlari-secimi-teknosa.jpg

Oyun, Alaska'ya dönen ikiz kardeşlerin hikayesini ele alırken, çocukluk travmalarıyla yüzleşmelerini konu ediniyor. Oyunun hikayesi, oyuncuların aldıkları kararlarla şekillenirken, bu da Don’t Nod yapımlarının tipik özelliklerinden biri olarak adından söz ettiriyor.

Steam'de Türkiye'de satışa sunulmayan Tell Me Why, Xbox üzerinden ücretsiz olarak edinebiliyor. Oyunun tamamı, üç bölümü de dahil olmak üzere Microsoft Store üzerinden kullanıcıların erişimine sunuldu. Bu sayede PC üzerinden Xbox istemcisiyle oyunu ücretsiz oynama mümkün.

Tell Me Why'ı Xbox hesabınıza ekledikten sonra PC'nizdeki Xbox uygulamasını açıp ve "Kitaplığım" sekmesine tıklayarak sahip olduğunuz oyunu oynayabilirsiniz.

5233bbd0-196e-4287-bb58-10e03fee9aaa.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.