Emekli ve asgari ücretlilere ara zam sürprizi ‘Özgür Özel İsmail Küçükkaya’ya açıkladı’

Emekli ve asgari ücretlilere ara zam sürprizi ‘Özgür Özel İsmail Küçükkaya’ya açıkladı’

Milyonlarca emekli ve asgari ücretliyi yakından ilgilendiren görüşmede ilk başkan konuştu.

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli hayat pahalılığını derinden hissediyor. Bu noktada maaşlarında açlık sınırının altında kalması tepkilerin odağı olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi ise hem asgari ücretli hem de emekli konusu merak edildi.

Dün yapılan görüşme sonrası basın sözcülerin ilk açıklama gelse de son olarak Özgür Özel, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya görüşmeye ilişkin tek kelimelik bir yorumda bulundu.

emekli-41241.jpg

ANA GÜNDEM ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞLARI OLDU

Türkiye dün 18 yıllık aranın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesine odaklandı. İki liderin görüşmesindeki konu başlıkları ise gündemde konuşulan ana konular oldu.

Görüşmede konuşulan konu başlıklarında en önemlisi emekli maaşının asgari ücret seviyesine getirilmesi ve asgari ücrete iyileştirme başlıkları masaya yatırıldı. CHP lideri Özgür Özel'den de görüşmeye ilişkin ilk açıklama geldi.

emekl-1-001.jpg

"OLUMLUYDU"

Halk TV'de gazeteci İsmail Küçükkaya tek kelimelik bir soru sorduğunu dile getirirken, CHP lideri Özgür Özel'e. 'Sayın Genel Başkan, dünkü görüşmeyi tek kelimeyle nasıl özetlersiniz?” şeklinde bir soruyu ilettiğini aktardı.

Küçükkaya sorunun ardından Özel'in verdiği cevabı açıkladı. Küçükkaya, Özel'in verdiği cevabın "Olumluydu" olduğunu aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.