Erdoğan'dan 'tümünü bitirin' talimatı: Kökten çözülecek

Erdoğan'dan 'tümünü bitirin' talimatı: Kökten çözülecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geri adım atılmaması talimatını vererek, "Yasaların tümünü geçirin" dedi.

AK Parti hükümetinin son dönemde sunduğu yeni yasa tasarıları Meclis içinde yoğun tartışmalara yol açarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, geri adım atılmaması talimatı verdi. Erdoğan, kurmaylarına yönelik mesajında, "Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

TBMM'de devam eden vergi kanunları ve sokak hayvanları düzenlemeleri üzerine süregelen tartışmaların ardından, hükümet kanadından yeni adımlar gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK toplantısında yaptığı konuşmada, gündemdeki yasaların Genel Kurul'dan geçene kadar vekillerin tatile gitmemeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi. Erdoğan ayrıca, Türkiye gazetesine göre, Meclis çalışmalarına aktif katılım göstermeyen vekillere de uyarılarda bulunacağını belirtti.

erdogan.webp

KÖKTEN ÇÖZMEMİZ GEREKİYOR

Sokak hayvanları teklifinin komisyon görüşmelerindeki muhalefet tavrı ve TBMM içindeki olaylar üzerine konuşan Erdoğan, "Meclis çok çirkin ve rezil görüntülere sahne oldu. Yaptıklarıyla bizi dünyaya rezil ediyorlar. Milletvekillerimiz, bu tür görüntülere müsaade etmemeli. Bu problemi kökten çözmemiz gerekiyor. İnsanlarımızın güvenliği bize emanet" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.