Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan hastaneye kaldırıldı! Otelde aniden fenalaştı

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan hastaneye kaldırıldı! Otelde aniden fenalaştı

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’ın, Bodrum'daki tatili sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Yalıkavak Mahallesi'nde tatil yaptığı sırada aniden fenalaşarak baygınlık geçiren Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, acil olarak Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye baygın halde ulaştırılan Doğan'a doktorlar tarafından hemen müdahale edildi ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Celal Doğan, doktorların gözetiminde hastanede gözlem altında tutuluyor.

aw242071-01.jpg

CELAL DOĞAN KİMDİR?

1 Ağustos 1943'te Gaziantep’in Nizip İlçesi, Çanakçı Köyü’nde dünyaya gelen Celal Doğan, Kürt kökenli bir baba ve Türk kökenli bir annenin çocuğudur. İlköğrenimini Çanakçı Köyü İlkokulu’nda, orta öğrenimini Gaziantep Lisesi’nde tamamlamış, ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1973–1977 yılları arasında serbest avukatlık yapan Doğan, 1977 genel seçimlerinde Gaziantep milletvekili seçilmiş ve 1980 yılına kadar bu görevde bulunmuştur. Milletvekilliği sonrasında tekrar serbest avukatlık yapmaya dönmüştür.

1989 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan ve seçilen Celal Doğan, 1994 ve 1999’da yapılan yerel seçimlerde de aynı göreve yeniden seçilmiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.