Özgür Özel’de bir kez giymişti! Erdoğan’ın ‘winner’ ceketini bu kez İmamoğlu giydi

Özgür Özel’de bir kez giymişti! Erdoğan’ın ‘winner’ ceketini bu kez İmamoğlu giydi

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceketi Özgür Özel’den sonra bu kez Ekrem İmamoğlu giydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ve Türk siyasetine 'Winner ceket' olarak nam salan ekoseli ceket, CHP Genel Başkanı kısa süre önce Özgür Özel tarafından giymişti. Özgür Özel o ceketi neden giydiğini Fatih Altaylı’nın programında anlatmıştı.

Fatih Altaylı, Özgür Özel’e ‘winner’ ceketi neden giydiğini sorunca Özel yanıt olarak, “Ceket benim ceketim. Kim yolladı, kim verdi falan diyorlar. Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı. Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var bunun. 47 yıl sonra parti birinci parti olmuş ve ceketin adı da 'winner ceketi'. Hani niye sen giydin derseniz. Bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik yani?” Şeklinde konuşmuştu.

Özgür Özel winner ceketi çekti sosyal medya yıkıldı! İşte ilk açıklama

CHP Lideri Özel’in ardından şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluda ‘winner’ ceketini giydi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da iştirak etti. Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret sırasında giydiği ceket Türk siyasetinde hangi siyasetçi giyse gündem olan winner’ ceketine benzetildi.

Öte yandan, Edirne’de gerçekleştirilen 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık final güreşlerini izlemek üzere Sarayiçi'ne gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ağalık ihalesini göz bile kırpmadan izledi.

İş adamı Ufuk Özünlü, 34 milyon 571 bin 852 TL vererek, 664'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası olurken, Özünlü'ye ağalık altın kemerini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel takdim etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.