Eskişehir'de bilgisayar oyunu etkisiyle dehşet saçan genç gözaltına alındı ‘5 kişiyi yaralamıştı’

Eskişehir'de bilgisayar oyunu etkisiyle dehşet saçan genç gözaltına alındı ‘5 kişiyi yaralamıştı’

Eskişehir'de bilgisayar oyunu etkisiyle dehşet saçan genç gözaltına alındı.

Eskişehir’de, bilgisayar oyunundan etkilendiği iddia edilen 18 yaşındaki A.K., çelik yelek ve maske takarak, balta ve bıçakla sokağa çıkıp rastgele insanlara saldırdı. Saldırı anlarını sosyal medyada canlı yayınlayan genç, 5 kişiyi yaraladı. Olay, görevine gitmekte olan bir polis memurunun müdahalesiyle son buldu.

aw266026-02.jpg

Olay, Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşandı. A.K., evinde oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenerek çelik yelek ve maske giyip, eline aldığı balta ve bıçakla sokağa çıktı. Uluönder tramvay durağında bekleyen vatandaşlara saldıran genç, 5 kişiyi yaraladı.

aw266026-01.jpg

POLİS MEMURUNUN MÜDAHALESİYLE YAKALANDI

Saldırı anında görevine gitmekte olan bir polis memuru, olayı fark edip müdahale etti. Kaçmaya çalışan A.K., polisin takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

aw266026-03.jpg

ADALET BAKANI TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, şüpheli A.K.’nin gözaltına alındığını ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Tunç, yaralanan vatandaşlara acil şifalar diledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.