Mağaza zinciri sahibinin oğlunu bayıltana kadar dövdüler! Ünlü veliaht hastanelik oldu

Mağaza zinciri sahibinin oğlunu bayıltana kadar dövdüler! Ünlü veliaht hastanelik oldu

Mağazalar zinciri sahibinin oğlu, bir eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından şiddete uğradı.

Beşiktaş'ta bulunan bir eğlence mekanında yaşanan olayda, Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, taşkınlık yaptığı iddiasıyla mekanın güvenlik görevlileri tarafından darp edildi. Aldığı darbeler sonucu bayılan ve yüzünde üç adet kemiği kırılan Toplusoy, hastanede dört gün süren bir tedavi sürecine girdi.

Olay sonrası şikayet üzerine harekete geçen yetkililer, güvenlik görevlilerini tutukladı. Olay, Toplusoy ailesi ve ilgili güvenlik görevlileri arasında ciddi bir hukuki sürecin başlamasına neden oldu.

65.webp

HASTANELİK OLDU

Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı. Roman mağazalarının sahibi olan babasının tanınmışlığına rağmen, Mehmet'in mekanda taşkınlık yaptığı iddia edildi.

6 Temmuz 2024'te yaşanan olayda, ilk başta mekan çalışanı tarafından uyarılan Toplusoy, gece ilerledikçe DJ kabinine yakın bir noktada eğlenirken, çalışan tarafından sert bir şekilde "Seni daha önce uyarmadım mı? Defolun gidin buradan" denilerek uyarıldı.

Sert uyarı sonrası ortam gerildi ve arbede yaşandı. Güvenlik görevlileri Toplusoy’un arkadaşlarını uzaklaştırırken, bir güvenlik görevlisi de Toplusoy’u boğazından yakalayıp yere yatırdı ve defalarca vurdu. Mehmet Toplusoy'un yüzünde üç kemiğin kırıldığı ve bu durumun ardından hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı. Olayın ardından güvenlik görevlileri tutuklanırken, Mehmet'in ailesi olayla ilgili şikayetçi oldu.

unnamed.webp

BAYILTANA KADAR DÖVDÜLER

Darp edildikten sonra bayılan genç adam, aldığı sert darbelerle baygınlık geçirdi. Uyandığında arkadaşlarının yüzüne buz tuttuğunu gören Toplusoy, arkadaşlarının müdahalesiyle bilincini geri kazandı.

Kanlar içinde kalan genç, acil tıbbi yardım için hastaneye kaldırıldı. Yapılan tıbbi tetkikler sonucunda yüzünde üç farklı kırık tespit edilen Toplusoy, dört gün boyunca hastanede tedavi gördü. İyileşme sürecinde, hastane polislerine ifade veren Mehmet Toplusoy, kendisine şiddet uygulayan güvenlik görevlisi D.K. hakkında resmi şikayette bulundu. Bu şikayet sonrasında ilgili güvenlik görevlisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ TUTUKLANDI

Güvenlik görevlisi D.K., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi ve hakimlik kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık, yürütülen soruşturma neticesinde D.K. hakkında "Kasten Yaralama" ve "Hakaret" suçlarından dolayı 7 yıla kadar hapis cezası talep etti. Hazırlanan iddianame kabul edildi ve şüpheli D.K., ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. Bu süreç, Mehmet Toplusoy ve ailesi için adalet arayışının bir parçası olarak devam edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.