Esnafa tamamen ücretsiz oldu! Uygulama başladı

Esnafa tamamen ücretsiz oldu! Uygulama başladı

Esnafları sevindirecek haber geldi. Esnafların işini kolaylaştıracak uygulama ücretsiz olacak.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), NarPOS ve PaybyMe işbirliğiyle geliştirilen NarPOS cihazını, başlatılan uygulama için pilot bölge olarak seçilen İzmir'de tanıttı. Bu yeni cihaz, esnafın tüm iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetmesine olanak tanıyacak.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Üstün, yeni projenin pilot bölge olarak İzmir’den başlayacağını ve tüm odaya kayıtlı esnafa ücretsiz barkod sistemi ve yazılım desteği sunacağını duyurdu.

NarPOS'un esnafın maliyetlerini azaltarak işlerini büyütmelerine yardımcı olacağına inandıklarını belirten Üstün, "Projeyle, esnafımızın ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlamalarının önünü açacağımıza inanıyoruz." dedi.

aa-20240819-35435993-35435988-esnafa-ucretsiz-saglanacak-narpos-cihazi-tanitildi.jpg

PaybyMe CEO'su Eren Deyiş, işletmelerin dijitalleşme süreçlerini desteklemek amacıyla bu yeni ödeme çözümünü sunduklarını belirtti. Deyiş, esnafın özel komisyon oranlarıyla hızlı ödeme almasını ve kazançlarını artırmasını hedeflediklerini ifade etti.

ÜCRETSİZ BARKOD SİSTEMİ OLACAK

NarPOS'un kurucu ortağı İlyas Akça ise, projeye dair şu bilgileri verdi: "Kafe, market, restoran, kantin, otel, pastane, okul gibi birçok satış noktası için sınırsız çözüm sunan NarPOS ile esnafımızın işlerini bir adım ileriye taşıyacaklarına inanıyoruz. Pilot bölge İzmir'den başlayarak TESK üyesi tüm esnaflar, bu projeden faydalanarak işlerini kolaylaştıracak. Ücretsiz barkod sistemi, düşük komisyon oranları ve anında kredi imkanı ile esnafımız rahat bir nefes alacak"

aa-20240819-35435993-35435987-esnafa-ucretsiz-saglanacak-narpos-cihazi-tanitildi.jpg

NarPOS, esnafa ödeme alma, stok takibi, sipariş yönetimi, raporlama, etiket basma, ürün ekleme/çıkarma ve ürün arama gibi iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetme olanağı tanıyor.

KREDİ İMKANI TANIYACAK

Ücretsiz olarak sunulan cihazlarla birlikte, esnaf ücretsiz barkod sistemi kullanabilecek. PaybyMe’nin NarPOS ile ortak geliştirdiği yazılım ve cihazlar, esnafa düşük komisyon oranlarıyla işlem yapma fırsatı sunacak.

aa-20240819-35435993-35435984-esnafa-ucretsiz-saglanacak-narpos-cihazi-tanitildi.jpg

Bu çözüm, yazarkasa-android POS, dokunmatik sipariş ekranı, barkod programı, barkod okuyucu, e-arşiv CRM, sanal POS, mobil POS, yurt dışı POS ve Cüzdan gibi çeşitli yazılım ve donanım uygulamalarını bir arada sunacak. Ayrıca, projeyle esnafa 300 bin liraya kadar anında kredi imkanı da tanınacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.