Esra Ezmeci gülmemek için kendini zor tuttu. "Eşim ilişki sırasında 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağırıyor"

Esra Ezmeci gülmemek için kendini zor tuttu. "Eşim ilişki sırasında 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağırıyor"

Esra Ezmeci'nin programına bağlanan bir kadın, kocasının cinsel ilişki sırasında "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırdığını ve bu durumun kendisinin konsantrasyonunu bozduğunu dile getirdi.

Türk televizyon tarihine ilginç bir olay daha eklendi. Bir adamın cinsel ilişki sırasında "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırması, eşini Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programına başvurmaya yöneltti. Uzman Psikolog Esma Ezmeci'ye danışan kadın, hem Ezmeci'yi hem de izleyicileri şaşırttı.ekran-goruntusu-2024-08-24-082601.pngEvli ve bir çocuğu olduğunu belirten kadın, evliliğinde mutlu olduğunu fakat cinsel yaşamında bir sorun yaşadığını ifade etti.

"SÖYLEDİM AMA VAZGEÇMEDİ"

Kadın, 5 yıllık evli olduğunu ve bu süreçte genel olarak mutlu bir yaşam sürdüğünü belirterek, cinsel ilişki sırasında kocasının "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırmasının kendisini rahatsız ettiğini anlattı. Bu durumun konsantrasyonunu bozduğunu ve ilişkiyi sürdüremediğini söyledi. Kocasına bu alışkanlıktan vazgeçmesini birçok kez söylediğini, ancak kocasının bunu yapmaya devam ettiğini dile getirdi.

"ZEVK ALMADIĞINI SÖYLÜYOR"

ekran-goruntusu-2024-08-24-082725.png

Ezmeci, kadına kocasının neden böyle davrandığını sorduğunda, kadın kocasının futbol tutkunu olduğunu ve bu davranışın önüne geçemediğini söyledi. Kocası, bu durumun zevk almasını sağladığını ifade etmiş. Kadın ise eşini çok sevdiği ve mutlu bir evliliği olduğu için bu konuda çok baskı yapmak istemediğini belirtti.

"YERİNE BAŞKA BİR ŞEY KOYABİLİRSİNİZ"

Ezmeci, bu tür davranışların takıntısal olabileceğini ve kişinin bu sözü söylediğinde rahatladığını belirtti. Bu alışkanlığı değiştirmek için, yerine başka bir şey koymanın etkili olabileceğini önerdi. Ancak, ilişki bu kadar iyiyse ve bu durum çok büyük bir sorun yaratmıyorsa, bu alışkanlığın devam edebileceğini de ekledi. Eğer bu durumdan rahatsız olunuyorsa, yerine başka bir davranışın konulması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.