EURO 2024 finalinde tarihi görev! Hakem belli oldu

EURO 2024 finalinde tarihi görev! Hakem belli oldu

14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda İspanya ile İngiltere arasında kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak EURO 2024 finali hakemi belli oldu.

14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda İspanya ile İngiltere arasında kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak EURO 2024 finalinde Fransız hakem François Letexier düdük çalacak. Bu sayede Letexier, Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde görev alan ilk Fransız hakem olma unvanını da elde edecek.

Letexier'e bu önemli görevde Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yardımcı hakem olarak eşlik edecek. Dördüncü hakemlik görevini ise Polonyalı Szymon Marciniak üstlenecek.

35 yaşındaki Letexier, bu sezon Avrupa futbolunun zirvesinde önemli görevler üstlendi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup aşamasında İspanya - Gürcistan, Danimarka - Sırbistan ve Hırvatistan - Arnavutluk maçlarını yöneten Letexier, ayrıca 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde dördüncü hakem olarak görev aldı. Letexier'in son önemli görevlerinden biri de 2023 UEFA Süper Kupası'nı yönetmek oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.