Ev sattığı 57 kişi dolandıran emlakçı yakalandı

Ev sattığı 57 kişi dolandıran emlakçı yakalandı

Nevşehir'de bir emlakçı, yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satarak hak sahiplerine teslim etmediği ve bu şekilde 90 milyon TL haksız kazanç sağladığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir inşaat firmasının vatandaşları dolandırdığı yönündeki şikayetler üzerine düğmeye bastı. Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, emlakçılık yapan A.K.İ.'nin kentin çeşitli bölgelerinde bulunan daireleri 57 kişiye satarak yaklaşık 90 milyon TL haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

Polis ekipleri, şüphelinin şirket ortağı olan annesi Y.İ. ile Muğla'nın Fethiye ilçesinde olduklarını tespit etti. Ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonla anne ve oğlu yakalandı. Daha sonrasında anne oğul Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra Nevşehir Adliyesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, mahkemeye çıkarılan emlakçı A.K.İ tutuklanırken, annesi Y.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.