Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un yakalanma görüntüleri ortaya çıktı!

Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un yakalanma görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanarak bir kişinin ölümüne neden olmakla suçlanan oğlunu alarak önce Mısır'a, ardından ABD'ye giden Eylem Tok ve Oğlunun ABD'de gözaltına alındığı anlar ilk kez görüntülendi.

Ehliyetsiz araç kullanarak bir çocuk babası olan O.A.’nın ölümüne neden olan T.C., annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır’a, ardından ABD’ye kaçmıştı. Anne ve oğul, geçtiğimiz günlerde ABD’de polis tarafından yakalanmış ve mahkemeye çıkarılmıştı. ABD mahkemesi, yüksek kefalet ücretine rağmen tutuklu olarak yargılanmalarına karar vermişti.

Eylem Tok ve oğlunun gözaltına alındığı anlara ait görüntüler ilk kez yayımlandı.

Eylem Tok ve oğlunun ABD'de gözaltına alındığı görüntüler ilk kez 24 TV'de

vdsagfasf.jpg

kapak-3-3.jpg

POLİS EVLERİNE BASKIN DÜZENLEDİ

Anadolu Ajansı'nın Boston Polis Departmanı raporuna dayandırdığı haberine göre, T.C. ve Eylem Tok, kaldıkları eve yapılan bir baskınla yakalandı. Raporda, Güney Florida Bölge Mahkemesi'nin çıkardığı tutuklama kararı üzerine Boston Kaçaklar Birimi polislerinin, sabah saat 09.30 civarında baskın düzenleyerek iki sanığı olaysız şekilde gözaltına aldığı belirtildi. Tok ve oğlu federal mahkemeye götürülürken, T.C. için "kasıtsız adam öldürme ve yaralama", Eylem Tok

için ise "suçluyu koruma" suçlamalarıyla Türkiye’ye iadesinin istendiği kaydedildi.

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? - SözcüNE OLMUŞTU?

Eyüpsultan’da 1 Mart’ta seyir halindeki üç ATV’den biri arızalanmış, yol kenarına çekilen araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan biri arızalı araca çarpmıştı. Kazada yaralanan beş kişi hastaneye kaldırılmış, yaralılardan Oğuz Murat Aci ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Eylem Tok ve oğlu ABD'de tutuklandılar - Son Dakika Haberler Milliyet

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı! ABD'deki kritik davada mahkeme kararını verdi - Aydın Haber, Son Dakika Aydın Haberleri| Aydinpost.com

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.