Fatih Terim açtı ağzını yumdu gözünü: Montella'ya ince mesaj

Fatih Terim açtı ağzını yumdu gözünü: Montella'ya ince mesaj

Başaralı Türk Teknik Direktör Fatih Terim, Portekiz yenilgisinin ardından A Milli Futbol Takımı’na sert eleştirilerde bulundu.

A Milli Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 2. maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. A Milli Futbol Takımımızın eski teknik direktörü Fatih Terim, Portekiz mağlubiyetinin ardından beIN SPORTS ekranlarında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Terim, Portekiz’in daha fazla gol bulabileceğine dikkat çekerek “Ne ofansı ne defansı iyi yapamayan, taktik disiplinden uzak bir Türkiye seyrettik. Topa daha çok sahip olan bir Portekiz ve ona karşı savunma yapan Türkiye. Türkiye bu savunmayı yaparken ne bloklar arasını kapatabildi, ne 18 içerisinde adam ve top paylaşımını iyi yapabildi. Daha fazla da gol olabilirdi. Bunu kabul etmek lazım İkinci yarıda top Portekiz'in ayağından Portekiz istemediği anlar dışında çıkmadı. İstediği gibi oyunu çevirdi. Daha fazla gole ihtiyacı olsa belki de atabilirdi. Defansif olarak hata yapabilirsiniz. Hücumda iyisiniz ancak o da bugün yok. Ne ofansı ne defansı iyi yapamayan bir Türkiye vardı. Yediğimiz üçüncü gol, yenilen ve atılan her gol önemlidir. Taktikten ve disiplinden uzaklaşamazsınız. Üçüncü golde bunu gördük.” İfadelerini kullandı.

A Milli Takımı’n gruptan çıkmak için 1 puanın yeterli olacağı Çekya maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Terim “Çekya maçına hemen efektif olarak hazırlanmak gerekir. Bekleyip üzülmeye gerek yok. Çok çabuk bu sayfayı kapatıp Çekya maçına hazırlanmamız lazım. Bu maçı gruptan çıkarsak çok çabuk telafi ederiz. Mesele gruptan çıkmak. Türk halkından bir ricam var. Muhakkak ki 11 tartışılır. Sosyal medyayı önleyemezsiniz. Ama hocamıza, tüm kadromuza ve çalışanlarımıza lütfen Çekya maçına en iyi şekilde çıkarmak için gereken moral ve desteği vermeliyiz. Eleştiri turnuvadan sonra yapılır.” Dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.