Fenerbahçe'nin Medina planı ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin Medina planı ortaya çıktı

Fenerbahçe yıldız orta saha oyuncusu Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı ilk teklifin reddedilmesinin ardından yeni planı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina'nın transferi için yoğun çaba harcıyor. Medina'yı kadrosuna katmak isteyen tek takım Fenerbahçe değil. İtalyan kulübü Fiorentina da genç oyuncuya ilgi gösteriyor. Fiorentina'nın, piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlenen Medina için 14 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Ancak Boca Juniors, Arjantin Futbol Federasyonu'na ödenecek yüzde 25'lik vergi düşüldükten sonra eline geçecek olan net 11 milyon dolarlık teklifi geri çevirdi.

Fenerbahçe'nin önceki teklifinin, 8 milyon dolar net ve 3 milyon dolar bonus olmak üzere toplamda 11 milyon dolar olduğu biliniyor. Boca Juniors ise, Arjantin Futbol Federasyonu'na ödenecek verginin de Medina'yı isteyen kulüpler tarafından karşılanmasını ve oyuncunun sözleşmesinde belirtilen 20 milyon dolarlık serbest kalma bedelinin ödenmesini şart koşuyor.

Fenerbahçe yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun olası transferinden elde edilecek gelirle Medina için teklifini artırmayı planlıyor. Sarı-lacivertli ekip, Arjantinli oyuncunun transferini sonuçlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.