Flaş... Flaş... Dilan Polat tahliyesinde flaş gelişme. 908 sayfalık MASAK raporu kara para yok demişti

Flaş... Flaş... Dilan Polat tahliyesinde flaş gelişme. 908 sayfalık MASAK raporu kara para yok demişti

Fenomenler davası olarak bilinen Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Fenomenler davası olarak bilinen Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tahliyesi beklenen davada flaş bir gelişme yaşandı.

0x0-dilan-polat-ve-engin-polat-hakkinda-yeni-gelisme-tahliye-edildi-1713510521844.webpİstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye karşı hazırlanan 75 sayfalık iddianame sonrasında mahkeme süreci hız kazandı.

0x0-1702297108353.webp

İddianamede, Polat çifti ile diğer şüphelilerin 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma yönetme', 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' ve '7258 Sayılı Futbol Ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis Ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' suçlarından cezalandırılmaları talep edilmişti.

s-862fbced13d7f896d661972528d70c1ecd5b51bd.webp

İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianamenin ardından tutuklu sanıkların durumunu değerlendirerek 5 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vermişti. Bunun üzerine Dilan Polat, Engin Polat ve diğer üç sanık, mahkemenin kararına itirazda bulunmuştu.

İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi, yapılan itirazları değerlendirdi. Engin Polat dahil 4 sanığın tutukluluğa itirazını reddederken, Dilan Polat için eksik evrakların tamamlanmasının ardından yapılan itiraz da mahkemece reddedildi. Böylelikle Dilan Polat ve diğer 4 sanığın tutukluluk halleri devam edecek.

Bu gelişmeyle birlikte, kamuoyu Dilan ve Engin Polat ile diğer şüphelilerin kara para aklama suçlamalarıyla ilgili dava sürecini yakından takip etmeye devam ediyor. Mahkeme sürecinin ilerleyen aşamalarında yeni gelişmelerin beklendiği belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.