Flaş... Flaş... Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu

Flaş... Flaş... Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off eşleşmeleri için kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.

Çekiliş sonucunda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi yolundaki rakibi İsviçre temsilcisi Young Boys oldu.

Kura çekimi ile belirlenen diğer eşleşmeler ise şu şekilde:
- Dinamo Zagreb - Qarabağ / Ludogorets
- Midtjylland / Ferencvarosi - Slovan Bratislava / APOEL FC
- Jagiellonia / Bodo Glimt - Kızılyıldız
- Malmö / PAOK - Sparta Prag / FCSB

Sarı-kırmızılı ekip, Young Boys ile oynayacağı play-off mücadelesini geçmesi durumunda, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında mücadele etmeye hak kazanacak.

Avrupa Ligi’nde doğrudan play-off turuna kalacak Beşiktaş ve Rapid Wien'i eleyerek play-off’a yükselecek olan Trabzonspor'un rakipleri ise bugün saat 14:00'te yapılacak kura çekiminde belirlenecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Rams Başakşehir’in 3. Ön Eleme Turu'nda Iberia Tiflis’i eleyerek play-off turuna kalması durumunda rakibi, saat 15:00'te yapılacak kura çekiminde açıklanacak.

Ayrıca, Fenerbahçe’nin Lille’i geçmesi halinde karşılaşacağı rakipler, Slavia Prag - Union SG eşleşmesinin galibi ve Dinamo Kiev - Rangers eşleşmesinin galibi olacak. Beşiktaş’ın olası rakipleri arasında RSC Anderlecht, Partizan - Lugano galibi ve Qarabağ - Ludogorets mağlubu yer alıyor. Trabzonspor ise Rapid Wien'i eleyerek Avrupa Konferans Ligi play-off turuna kalması durumunda, Braga - Servette galibi, Molde - Cercle Brugge galibi, Krvybas - Viktoria Plzen galibi ve Midtjylland / Ferencvaros mağlubuyla karşılaşabilir.

Başakşehir’in Konferans Ligi'nde play-off turunda rakipleri, Osijek - Zire galibi, Kilmarnock - Tromso galibi, St Gallen - S.Wroclaw galibi ve Panathinaikos - Ajax mağlubu olacak.

Kura çekimlerinin ardından takımların karşılaşacakları rakipler netleşecek ve Avrupa kupalarındaki yol haritası şekillenecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.