Galatasaray PSG'li yıldıza kancayı taktı

Galatasaray PSG'li yıldıza kancayı taktı

Galatasaray, PSG'li yıldız oyuncu Nordi Mukiele'ye talip oldu.

Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray sağ bek pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'dan Wan Bissaka'nın başka kulüplere öncelik vermesi nedeniyle rotasını PSG'nin 26 yaşındaki oyuncusu Nordi Mukiele'ye çevirdi.

sporlogokapak-001.jpg

2022 yılından bu yana PSG forması giyen Mukiele'yi kiralamayı düşünen Galatasaray, oyuncunun yıllık ücretinin bir kısmını karşılamayı planlıyor. Ancak PSG, Mukiele'yi kiralık değil, bonservis bedeli ile göndermek istiyor. Fransız ekibi, Feyenoord'dan Lutsharel Geertruida'yı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken, 2022'de Leipzig'den 12 milyon Euro'ya transfer ettikleri Mukiele'nin bonservisiyle satılması gerektiğini belirtiyor.

Galatasaray'ın, Mukiele'nin transferi için önümüzdeki günlerde PSG ile masaya oturması bekleniyor. Geçen sezon PSG formasıyla 20 maça çıkan Mukiele, 1 asist yaparken, Fransa alt yaş milli takımlarında da 15 kez forma giydi. 26 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak değerlendiriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.