Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a doğru: Abdullah Avcı’nın yeni prensi olacak

Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a doğru: Abdullah Avcı’nın yeni prensi olacak

Trabzonspor, eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırarak 6 futbolcuyu kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti. Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor orta sahasını güçlendirmek için eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Alınan bilgiye göre Beşiktaş'tan Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan için iki kulüp arasında Trabzonspor arasında transferi için temaslar sürüyor. Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de Başakşehir formasıyla geçiren Emirhan İlkhan, sezonun sona ermesiyle birlikte Torino'ya geri döndü. Başakşehir'de 34 maça çıkan Emirhan, 2 gol ve 3 asistle katkı sağladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın genç yıldızı kadroda görmek istediği öğrenildi.

Trabzonspor'un şu ana kadar KAP'a bildirdiği 6 isim arasında Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Dragus ile resmi sözleşme imzalandı. Ayrıca, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'nin de ilerleyen günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.