Hakan Çalhanoğlu maç sonu babasına koştu! Duyduğu sözler karşısında kendini tutamadı

Hakan Çalhanoğlu maç sonu babasına koştu! Duyduğu sözler karşısında kendini tutamadı

EURO 2024’te, son 16’ya kalmaya hak kazandığımız Çekya maçına Hakan Çalhanoğlu ile tribünde onu izlemeye gelen babası arasında yaşananlar damga vurdu.

EURO 2024 macerasına tam gaz devam eden A Milli Takımımız, dün akşam tarih yazdı. Almanya’da oynanan Çekya maçından da 2-1’lik skorla galip gelmeyi başaran ‘Bizim Çocuklar’ son 16’ya kalmaya hak kazandı.

ekran-alintisi.jpg

Milli Takımda bir süredir performansından dolayı eleştiri oklarının hedefi olan A Millilerin kaptanı Hakan Çalhanoğlu, dün akşam takımın ilk golünü atarak hem kendisini hem takımı hem de milyonlarca Türk’ü ateşleyen o kıvılcımı başlattı.

Kaptan Çalhanoğlu, Çekyayı sahaya gömdüğümüz maçın arından yaşadığı sevinç ve mutluluğu onu canlı olarak izlemeye gelen babası ile paylaştı.

ekran-alintisi1.jpg

Maçın ardından babasının bulunduğunu tribüne doğru koşan Çalhanoğlu, babası ile duygusal bir konuşma yaptı ve bu konuşma Türkiye’nin gündemine oturdu.

Babası, Çalhanoğlu’na, “Aslan oğlum, bugün burada tarih yazdın. Bazılarını heyecanlandırdık” ifadelerini kullandı ve bu sözler sosyal medya hesaplarından milyonlarca kere paylaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.