Kader maçı bu akşam oynanacak! Türkiye Çekya maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Arda Güler detayı dikkat çekti

Kader maçı bu akşam oynanacak! Türkiye Çekya maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Arda Güler detayı dikkat çekti

A Milli Takımımızın EURO 2024 macerasındaki en kritik an geldi çattı. Çekya maçının ayrıntıları belli oldu.

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu'ndaki kader maçında bu gece Çekya ile kozlarını paylaşacak. Milliler, F Grubunun ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenmiş, ikinci maçta ise Portekiz'e 3-0 mağlup olmuştu.

Almanya’nın Hamburg şehrinde bulunan Volkspark Stadı'nda bu akşam saat 22.00'da başlayacak Çekya maçı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Dev müsabakayı Romanya’lı hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Portekiz'in birinci olarak çıkmayı garantilediği F Grubunda Millilerimize de ikinci olmak ve son 16 turuna kalmak için yalnızca 1 puan yetiyor.

Milli Takımımızda sakatlıkları devam eden Orkun Kökçü ve Mert Günok forma şansı bulamayacak. Sakatlığı atlatan İrfan Can Kahveci ise forma şansını yakalayabilir.

İki gün önce, takımdan ayrı çalışan, dün de antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışan genç yetenek Arda Güler ise bu mücadelede kadroda yer alacak.

Milli Takım'da ilk iki maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Abdülkerim Bardakcı ise forma giyemeyecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın bu kez Arda Güler'i ilk 11'de oynatması bekleniyor.

MİLLİ TAKIMIMIZ'IN MUHTEMEL 11’İ

Altay Bayındır, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.