Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu: Bonservisini açıkladılar

Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu: Bonservisini açıkladılar

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo’nun yeni adresi belli oldu.

Geçen sezonu Aston Villa'da kiralık olarak geçiren Nicolo Zaniolo, sezonun sona ermesiyle birlikte Galatasaray'a geri döndü. Ancak, kariyerine İtalya'da devam etmek isteyen Zaniolo, Sarı-Kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün, son 48 saattir Zaniolo'nun transferi için İtalya'da yoğun mesai harcıyor.

Fiorentina ve Atalanta, Zaniolo'nun transferi için yarışırken, ünlü gazete yapılan teklifleri ve oyuncunun tercihlerini açıkladı.

Habere göre, Fiorentina, Galatasaray'a zorunlu satın alma opsiyonlu toplam 22-23 milyon euro ödemeyi kabul etti. Ancak Zaniolo, Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı ve teknik direktör Gian Piero Gasperini ile çalışma isteği nedeniyle Atalanta'yı tercih etti.

Atalanta'nın Galatasaray'a yaptığı teklifin ise satın alma opsiyonlu toplam 20 milyon euro olduğu belirtildi. Haberde ayrıca, Zaniolo'nun İstanbul macerasının kesin olarak sona ereceği ve Galatasaray'ın bu süreci uzatmak istemediği vurgulandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.