Volkan Demirel veda etti

Volkan Demirel veda etti

Kısa süre önce babası Ali Hacı Demirel'in hayatını kaybetmesiyle derinden sarsılan Volkan Demirel, resmi sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımımızın efsane kalecisi Volkan Demirel çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor.

Kısa süre önce babası Ali Hacı Demirel’i kaybeden Volkan Demirel, babasının cenaze töreninde gözyaşlarına boğulmuştu.

Picture background

Futbol camiasından isimlerin ve Fenerbahçe taraftarlarının da katıldığı cenaze töreninde, Volkan Demirel’in acısı yüzünden okunabiliyordu.

Demirel, bugün resmi Instagram hesabından yapmış olduğu bir açıklamayla babasına son kez veda etti. Demirel’in veda mesajını okuyan sosyal medya kullanıcıları duygu dolu yorumlarda bulundu.

ekran-alintisi3.jpg

İşte deneyimli Volkan Demirel’in o paylaşımı:

Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım… Sen gözlerini yummadan önceki akşam! Ne kadar iyi, ne kadar da mutlusun. Benim elim ayağım, öğreten, yol gösteren, arkadaşımdın.

Abim, kardeşim, dostumdun. Yeri geldi mi kolunun altına girdiğim, yeri geldiğinde beni sırtlayandın. Arkamda duran, her zaman yanımda yürüyendin…

BABAM sen bana hiç hayır demedin. Neden bıraktın kendini gittin babam daha yaşayacaklarımız varken… Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni… Bana veda etmişsin aslında bizi mutlu ettiğin son akşamında… SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAM…

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.