Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı! Jose Mourinho şaşkına döndü

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı! Jose Mourinho şaşkına döndü

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray, Fenerbahçe’ye bir transfer çalımı daha attı.

2024-2025 Trendyol Süper Lig'in başlamasıyla son şampiyon Galatasaray transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına 18 gün kala Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bir çalım daha geldi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray daha önce Fenerbahçe'nin de teklif yaptığı Sassuolo forması giyen Armand Lauriente transferi için kolları sıvadı.

Picture background

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun ısrarla takımda görmek istediği yıldız oyuncu için 10 milyon Euro + 2 milyon Euro’luk teklifini iletti.

Ayrıca elde edilen bilgiler göre, yıldız oyuncunun sözleşme şartları da belli oldu. Galatasaray, Fransız futbolcuya 4 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro maaş teklifi sundu.

Picture background

Tekliflere rağmen, Armand Lauriente'nin geleceği konusunda Sassuolo'dan artık bir çözüm beklediği ve transferin gerçekleşmemesi durumunda kulüpten yeni bir sözleşme istediği kaydedildi.

İtalyan ekibinden yıllık 1 milyon Euro kazanan Lauriente'nin olası yeni sözleşmeyle birlikte Serie B için zaten yüksek olan maaş sınırını daha da yükseltileceği de bildirildi.

Öte yandan İtalyan basınındaki haberde, Sassuolo'nun, Fenerbahçe'den geçen hafta Lauriente için gelen 1+14 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun da yer alan teklifini kabul etmediği iddia edildi.

Picture background

Sassuolo CEO'su Giovanni Carnevali, kısa süre önce konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “Rakamların ötesinde, onu isteyen kulüplere çok bağlı. Laurienté başka talepleri de olan bir oyuncu. Marsilya'nın yanı sıra ilk harekete geçenlerden biri olan Mourinho ile Fenerbahçe de var. Ancak bizim için önemli olan bu çocuğun değerini de düşünmemiz gerekiyor. Birçok olasılık var. Bir rakam söyleyebilir misiniz? Bilmiyorum. Yaklaşık 15 ya da 20 olabilir. Bunun doğru rakam olduğunu düşünüyoruz ama size şunu da söyleyebilirim ki oyuncuyu tutmak için bu ekonomik sonuçtan vazgeçmeyi neredeyse tercih ederdim.” İfadelerini kullanmıştı.

Picture background

Sassuolo, Lauriente transferi için şu ana kadar bonservis isteğini 20 milyon Euro'da tuttu. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen 25 yaşındaki yıldız futbolcunun Sassuolo ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Sassuolo’nun yıldız oyuncusu çıktığı 70 maçta 13 gol ve 12 asist ile takımına büyük katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.