Google hayalleri gerçeğe dönüştürüyor! Ücretsiz olacak

Google hayalleri gerçeğe dönüştürüyor! Ücretsiz olacak

Google, yapay zeka alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Google, yapay zeka alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin en gelişmiş görüntü oluşturma modeli Imagen 3, artık herkese açık! Ücretsiz bir Google hesabı olan herkes, bu güçlü aracı kullanarak hayalindeki görselleri hayata geçirebilir.

Geçtiğimiz hafta sessiz sedasız kullanıma açılan Imagen 3, ilk olarak Mayıs ayında Google I/O etkinliğinde tanıtılmıştı. Google araştırmacıları, modelin metin istemlerinden yüksek kaliteli ve gerçekçi görüntüler üretebildiğini belirtiyor. Hatta bazı durumlarda oluşturulan görüntülerin, gerçek fotoğraflarla karıştırılması bile mümkün olabiliyor.

mageee.jpg

IMAGEN 3 İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?

İstediğiniz herhangi bir nesne, manzara veya konsepti detaylı bir şekilde tanımlayarak, fotoğrafa yakın kalitede görüntüler elde edebilirsiniz. Görüntünün hangi özelliklerinin ön plana çıkacağını belirlemek için komutları daha detaylı hale getirebilirsiniz. Beğenmediğiniz detayları değiştirmek veya yeni öğeler eklemek için görüntü üzerinde oynayabilirsiniz.

Google'ın bu yeni aracı, yapay zeka dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Imagen 3, sanatçılardan tasarımcılara, pazarlama uzmanlarından öğrencilere kadar geniş bir kullanıcı kitlesi için yepyeni yaratıcılık olanakları sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.