Google Pixel Watch 2 akıllı saatin özellikleri sızdırıldı

Google Pixel Watch 2 akıllı saatin özellikleri sızdırıldı

Google Pixel Watch 2’nin Snapdragon işlemciyle geleceği ve bir gün boyunca şarj etmeden kullanılabilen pil kapasitesine sahip olacağı biliniyordu. Şimdi, akıllı saatin daha fazla özelliği sızdırıldı.

Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre; Google’ın yeni akıllı saati Pixel Watch 2’de ekran boyutunu değiştirmeyeceği ve ultra geniş bant desteği ekleyeceği ortaya çıktı.

GOOGLE PİXEL WATCH 2 BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Pixel Watch 2, ultra geniş bant desteğiyle dijital araba anahtarı deneyimini geliştirecek. Kullanıcılar, telefonlarını ceplerinden çıkarmadan araç kapısının kilidini açabilecek. UWB çipin Apple ekosistemindeki gibi yakınlık tabanlı müzik aktarımı, cihazımı bul için daha doğru mesafe ölçümü gibi başka avantajları da var.

Google’ın yeni akıllı saati, 1.2 inç 384 x 384 OLED ekrana sahip olacak. Google’ın yeni modelinde biraz daha hafif alüminyum kasaya geçiş yapacağı ve çerçeve dahil detayların ilk modelden farklı olmayacağı söyleniyor.

Pixel Watch 2, Android 13 tabanlı Wear OS 4 yüklü gelecek. Bu, yeni saatte yazılım güncelleme işleminin kolaylaşacağı anlamına geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.