Güldür Güldür ekibine geri dönüyorlar

Güldür Güldür ekibine geri dönüyorlar

Bir süredir ekipte yer almayan Ecem Erkek ve Onur Buldu geri dönüyor

Show TV'nin popüler komedi programı 'Güldür Güldür Show' kadrosuna Onur Buldu ve Ecem Erkek'in yeniden katılacağını duyurdu.

Bir süre önce Güldür Güldür Show'dan ayrılarak 'Güzel Günler' dizisinde rol alan Ecem Erkek, dizinin final yapmasının ardından eski programına geri dönüyor. Onur Buldu da bu dönüşe eşlik edecek isimlerden biri oldu.

Son iki yıldır ekranlarda olan Güldür Güldür Show'da, bazı sevilen oyuncuların ayrılmasıyla bir dönem yaprak dökümü yaşanmıştı. Ancak, Bilal rolüyle tanınan Onur Buldu ve Ecem Erkek'in dönüş haberi, programın hayranlarını sevindirdi.

Onur Buldu, sosyal medyada Güldür Güldür ekibinin paylaşımına "Canım şöyle bir kişilik yer açsak be" diyerek dönüş sinyalini verdi. Ecem Erkek ise bu yoruma "E bir kişilik yer de ben isterim" diyerek geri dönüşünü doğruladı.

ekran-goruntusu-2024-05-22-153735.png

Ecem Erkek kimdir?

Ecem Erkek (d. 24 Haziran 1989, Ankara), Türk oyuncu. Aslen Sivas, İmranlılı olan Erkek, 1989 yılında Ankara'da doğdu. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra oyuncu olmaya karar verdi. 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi aldı ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon dersleri gördü.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyer olarak başlayan Erkek, 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazandı ve 2015 yılında buradan mezun oldu. Oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarıyla adım atan Erkek; Amerikan Rüyası, Woyzeck, Üç Kuruşluk Opera, Tersine Dünya, Romeo & Juliet ve Şark Dişçisi gibi oyunlarda rol aldı. 2017 yılında Star TV'de yayınlanan Hayat Sırları dizisinde yer aldıktan sonra Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un kadrosuna katıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.