Güneş kremi ücretsiz oldu ‘Herkes yararlanabilecek’

Güneş kremi ücretsiz oldu ‘Herkes yararlanabilecek’

Cilt sağlığı için oldukça önemli olan güneş kremi artık ücretsiz oldu.

Güneş kremi cilt sağlığını zararlı ışıklara karşı koruyor. Düzenli kullanımlarda kırışıkları ve ince çizgilerin oluşumunu engelleyen güneş kremi, melanin renk pigmentlerinin salınımını kontrol ederek cilt lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

Güneş kremi güneş yanıklarını önlerken soyulma problemlerini de azaltıyor. Öte yandan bu kremler Kolajen ve hyaluronik asit dengesinin hasar görmeden korunmasına olanak sağlıyor.

tum-bilinmeyenleriyle-gunes-kremleri-20200610094925.jpg

Ancak güneş kreminin kalitesi de cildi daha iyi koruması açısından büyük önem taşıyor. Türkiye’de her şey olduğu gibi güneş kremleri fiyatı da oldukça pahalı olarak raflarda yerini alıyor. Uzmanların önerdiği ve kalite açısından yüksek markalı kremler 500 TL’den başlıyor.

PARKLARDA ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Birçok vatandaş bu sebepten dolayı güneş kremine ulaşamazken ücretsiz olduğu haberi merak uyandırdı. Binlerce Türk vatandaşın yaşadığı Hollanda’da ücretsiz güneş kremi hizmeti verilmeye başlandı.

gunes-kremi-ne-zaman-surulur-gunes-kremi-nasil-uygulanir-1625754583-06.webp

Hollanda’da parklara konulan otomatlardan vatandaşlar ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor. Hollanda’da yaşayan bir Türk vatandaşı sosyal medya hesabından bu otomatları paylaştı.

KULLANICILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Genç kadının paylaştığı görüntülerde ücretsiz bir şekilde otomattan sınırsız güneş kremi alıp sürdüğü görüldü. Söz konusu görüntüler sosyal medyada çok tıklanırken Türk kullanıcılar duruma tepki gösterdi.

Türkiye’de güneş kremi fiyatlarının çok yüksek olduğundan şikayet eden kullanıcılar “Bizim reyonlara da çalınmasın diye kilit koyuldu” yorumunu yaptı.

Öte yandan Hollanda'da geçen yıl vatandaşlara ücretsiz güneş kremi dağıtılmıştı.

dadadvfvfvfvfvvfv.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.