Halının altına gizlenmiş bir servet buldular! Aniden milyoner oldular

Halının altına gizlenmiş bir servet buldular! Aniden milyoner oldular

30 yıllık bir evi satın alan çift, halıyı kaldırdığında şoke oldu. Aniden servet sahibi oldular.

Yeni evlerine taşınan bir çift, 30 yıllık evde tadilat yaparken beklenmedik bir keşif yaptı. Eski ve yıpranmış halıları kaldırdıklarında, halının altında büyük bir sürprizle karşılaştılar: Tahmini değeri 1 milyon 5 bin TL olan bir servet buldular. Buldukları servet değerindeki para, çiftin evdeki tadilat sürecini tamamen değiştirdi ve onlara beklenmedik bir mali kazanç sağladı.

parke2.webp

Josh Brooks ve eşi Emily, Londra'nın Walthamstow Kenti'nde, 30 yıl öncesine ait bir ev satın aldı. Evin tadilatını kendi imkanlarıyla gerçekleştirmeye karar veren çift, maliyetleri düşürmek amacıyla bazı işleri bizzat üstlendi. Yıpranmış halıları çıkarmaya başladıklarında, altında pahalı bir ahşap zemin olduğunu fark ettiler. Bu sürpriz keşif, çiftin büyük sevinç yaşamasına neden oldu. Halıyı tamamen kaldıran Brooks ve Emily, satın alma aşamasında evin altındaki değerli ahşap zeminin farkında olmadıklarını belirttiler.

parke1.webp

Bu keşif, evlerinin değerini ve estetiğini önemli ölçüde artırdı. Josh Brooks, "Evi gezerken küçük bir köşe görmüştük, ancak mükemmel durumdaki elmas parkenin varlığını öğrendiğimizde şaşkınlığa uğradık" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA YORUM ALDI

Josh Brooks, evinin altında bulduğu değerli ahşap zeminin durumu ve değeri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir uzmana başvurdu. Uzman, zeminin mükemmel durumda olduğunu ve piyasadaki en iyi meşe türlerinden birinden yapıldığını açıkladı. Zeminin tahmini değeri 20 bin ile 25 bin sterlin (yaklaşık 25 bin ile 32 bin dolar) olarak belirlendi. Josh ve Emily'nin bu buluşları hakkındaki video TikTok'ta 2 milyondan fazla kez izlendi ve büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcılarından biri "Piyangoyu kazandınız" yorumunda bulunurken, diğerleri de "Bu olağanüstü bir şey" ve "Hayattaki şansınız" gibi yorumlar ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.