Hamburger menüsünün fiyatı 1000 TL'ye dayandı. Görenler şoke oldu

Hamburger menüsünün fiyatı 1000 TL'ye dayandı. Görenler şoke oldu

İstanbul Havalimanı'ndaki bir fast food zincirinde hamburger menü fiyatlarının 1000 liraya yaklaşması, sosyal medyada büyük bir tepki topladı.

Son günlerde yayımlanan görüntüler, havalimanındaki yiyecek ve içecek fiyatlarının astronomik seviyelere ulaştığını gözler önüne serdi.

Havalimanındaki bir fast food restoranında hamburger menü fiyatlarının 985 lira olarak belirlendiği bildirildi. Bu yüksek fiyat, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, fiyatların neden bu kadar yüksek olduğu üzerine tartışmalar başladı.

3-oqn9.webpGeçmişte simit ve tatlı fiyatlarıyla sıkça gündeme gelen İstanbul Havalimanı'ndaki bu yeni fiyatlandırma, tekrar eleştiri oklarının hedefi oldu. Aynı fast food zincirinde en uygun menü fiyatının yaklaşık 750 lira olduğu belirtiliyor.

2-t8xr.webpBu fahiş fiyatlar, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir isyan dalgası yarattı. Kullanıcılar, havalimanındaki yiyecek ve içecek fiyatlarının yüksekliğini sorgularken, bu durumun seyahat edenler için büyük bir mali yük oluşturduğunu vurguladı.

1-n1mh.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.