Hande Yener öfkeden çılgına döndü “Senin ne haddine, Hadsiz”

Hande Yener öfkeden çılgına döndü “Senin ne haddine, Hadsiz”

Ünlü şarkıcı Hande Yener sahnede öfkesini sert bir şekilde dile getirdi.

Şarkıcı Hande Yener gündemde yer almaya devam ediyor. ODTÜ konseri ile büyük takdir toplayan sanatçı sosyal medyadaki "kadın giyimi" konusundaki paylaşımı, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Yener, kadın giyimi hakkındaki eleştirilere yanıt verirken, sosyal medyada kendisini rahatsız eden bir kullanıcının "Kadınlardan değil çıplaklıktan rahatsızım" şeklindeki yorumuna sert bir cevap verdi.

img-20240518-223103-scaled.jpg

Cevabıyla gündem olan Yener, "İran'a git, orada yaşa!" diyerek tepki gösterdi. Ayrıca, bu konuda sinirinin geçmediği anlaşılan Yener, bir konser sırasında seyircileriyle konuşurken de konuyu gündeme taşıdı.

Yener kadınların giyimi üzerinden yapılan yorumlara, Atatürk'ün devrimlerine vurgu yaparak şunları söyledi: "Yazın ne giyeceğim ben yani yazın ne giyeceğim? Ayrıca sen kimsin? Atatürk'ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine! Hadsiz! Neyse şimdi galayana gelmeyelim."

hande-e1674455935595.jpg

"İRAN'A GİT ORADA YAŞA"

Sosyal medyada kendisine ve seküler giyinen kadınlara yönelik yapılan eleştirileri yanıtlayan Yener, "Allah Allah. İran'a git. Orada yaşa. Biz her yerde sapıklara katlanıyoruz! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğrenmelisin, başkalarının ne yaptığı seni aşar. Pedofili var ülkede hala açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Biz kadınlar, sapkınların ve katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar! Adaleti bekliyoruz!" ifadelerini kullandı.

photo-106-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.