Hatice Kolçak: Rekor düşecek hazır olun

Hatice Kolçak: Rekor düşecek hazır olun

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, rekor düşüşü açıkladı.

Kripto paralara yatırım son dönemlerde azalmaya başlandı. Yaşanan sert satış ve yükseliş dalgalanmaları yatırımcıların kabusu oldu. Bu noktada bitcoin yatırımcısında azalmalar oldu. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak’ta rekor düşüşü açıkladı.

BİTCOİN YÜZDE 5 DÜŞTÜ

Son 1 yılda yatırımcısını yüzde 109 kazandıran bitcoin son günlerde yaşanan düşüşler ile gündeme geliyor. 1 ay içinde yüzde 5 düşüş yaşayan bitcoin 64 bin 340 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoinde yaşanan bu gelişmenin ardından geleceği ise merak edilmeye başlandı.

altin-ve-bitcoin-yila-rekorla-basladi-1704259655-2675.jpg

YÜKSELİŞ DÖNEMİNE GİRDİ

Halving dönemine giren bitcoinde yükselişler ön görülüyor. Kripto para üretiminin azalması ile maliyetin artması bekleniyor. Sonuç olarak bitcoinin 1 yıl içinde boğa(Yükseliş) trendini sergilemesi bekleniyor.

bitcoinn.jpg

KOLÇAK: 60 BİN DOLARI GÖREBİLİR

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak son yayınladığı videoda kripto paralar ilişkin geleceğe dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak, “Baskı devam ederse burada 60 bin dolarları görme ihtimalimiz var. Kısa vade için burada işlem açmam. Ama orta ve uzun vade için toplayanlar için ufak ufak alınabilir ya da baskının tamamen bitmesini bekleyeceksiniz. Yükselişe geçtiği zaman ise yüklü mal alacaksınız” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.