Hayalet ekran hırsızları Sultangazi'de görüntülendi

Hayalet ekran hırsızları Sultangazi'de görüntülendi

Sultangazi'de, hırsızlar, park halindeki otomobilin camlarını kırarak dakikalar içerisinde 250 bin lira değerindeki hayalet ekranı çaldı.

Hırsızlık olayı, dün sabah saat 07.00 sıralarında İstanbul Sultangazi’nin Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Kapalı kasa bir minibüsle sokağa gelen hırsızlar, park halindeki otomobilin arkasına aracı park etti. Daha sonra hırsızlardan biri, aşağı inerek otomobilin kelebek camını levye ile kırdıktan sonra araca geri döndü. Bu sefer araçtan inen bir başka hırsız, kırılan camdan elini içeri sokarak, otomobilin arka kapısını açmaya çalıştı. Arka kapıyı açmayı başaramayan hırsız, geldikleri araca geri bindi.

sultangazide-hayalet-ekran-hirsizligi-kamerada-6297-dhaphoto4-001.jpg

Hırsızlar minibüslerini, park halindeki otomobilin yanına yanaştırdı. Hırsızlardan biri, elindeki kesici metalle otomobilin sol ön camını kırdı. Araçtan hiç inmeden diğer otomobilin içine giren hırsız, saniyeler içinde otomobilin yaklaşık 250 bin lira değerindeki hayalet ekranını söktü. Olayın ardından şüpheliler geldikleri kapalı kasa minibüsle hızla olay yerinden kaçtı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

sultangazide-hayalet-ekran-hirsizligi-kamerada-6297-dhaphoto2.jpgSabah işe gitmek için evden çıkarak otomobilinin yanına gelen araç sahibi Rıfat Aslan, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Aslan, polis merkezine giderek, hırsızlardan şikayetçi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.