Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray peşindeydi! Yıldız oyuncu İngiliz devine imzayı attı

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray peşindeydi! Yıldız oyuncu İngiliz devine imzayı attı

Hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın transfer etmek için çok uğraştığı dünyaca ünlü yıldız oyuncu İngiliz devine imzayı atmak üzere.

Sezona 5-0'lık ağır Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Galatasaray'da yönetimden teknik heyete kadar herkes eleştiri oklarının hedefindeyken, futbolcular da bu eleştirilerden nasibini aldı. Mental açıdan istekli görünmeyen oyunculara Galatasaray kurmaylarından uyarı geldi.

Picture background

Fenerbahçe cephesinde ise işler biraz daha heyecanlı. Bu akşam deplasmanda Lille ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, eğer Lille takımını elerse Şampiyonlar Ligi play off turuna katılmaya hak kazanacak. Jose Mourinho'nun öğrencileri Fransa'dan avantajlı bir skor alıp Türkiye'ye dönmek istiyor.

HEM FENERBAHÇE HEM DE GALATASARAY PEŞİNDEYDİ

Picture background

İtalyan devi Juventus'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan dünyaca ünlü futbolcu Federico Chiesa'nın adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chiesa, 18 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'a imza atmak üzere.

Picture background

EURO 2020'NİN YILDIZIYDI

Özellikle Euro 2020'nin yıldızları arasında yer alan Chiesa, yaşadığı sakatlıktan sonra form düşüklüğü yaşamıştı. 1997 doğumlu forvet, şimdiye dek Serie A'da 47 gol atıp 43 de asist yaptı. Futbola Fiorentina altyapısında başlayan Chiesa, 2020'den beri Juventus forması giyiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.