Sadettin Saran paraya kıydı

Sadettin Saran paraya kıydı

Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Media Group, A Milli Futbol Takım’ın maçlarının Türkiye'deki yayın haklarını satın aldı.

Türkiye’nin sayılı iş adamlarından biri olan Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Media Group ile UEFA, 2024 ile 2028 yılları arasında UEFA Milli Takım Futbol kapsamındaki içerikler için iş birliği anlaşması resmen imzaladı.

Sadettin Saran ihaleyi kazandı: Artık 4 yıl boyunca maçları yayınlayacak - Spor haberleri

Bu anlaşma kapsamında, A Milli Futbol Takımımızın maçları dört yıl boyunca Saran Group tarafından yayınlanacak.

Anlaşma, UEFA Uluslar Ligi 2024/2025 ve 2026/2027 sezonları, UEFA Uluslar Ligi Finalleri 2025 ve 2027, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri, UEFA EURO 2028 Avrupa Elemeleri, Uluslararası Hazırlık Maçları ve UEFA EURO 2028 turnuvasının Türkiye’de bulunan yayın haklarını kapsıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Bu anlaşma sayesinde, Saran Media Group, milli maçların Türkiye’deki canlı ve bant yayınları ile özetlerinin TV ve dijital yayın haklarının tek sahibi olmuş oldu.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, UEFA ile varılan anlaşma hakkında, “A Milli Takımımızın maçlarının yayın haklarını aldığımız için çok mutluyuz. UEFA ile olan yayın ortaklığımızdan gurur duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.