Jose Mourinho'nun Lille planı ifşa oldu

Jose Mourinho'nun Lille planı ifşa oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk karşılaşmasında Lille ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de ayrıntılar belli oldu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Fransız ekibi Lille ile kozlarını paylaşmak için sahaya çıkıyor.

Lugano'yu rahatlıkla eleyen sarı lacivertliler, Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak olan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılarak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

Jose Mourinho ve kazandığı tazminatlar

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği dev müsabaka 6 Ağustos, saat 21.30'da başlayacak.

Lille-Fenerbahçe maçını ekranları başından takip etmek isteyen milyonlarca futbol severe Exxen platformu üzerinden maçı canlı olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe'den Lille maçı öncesi taraftarlarına mesaj - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe’nin başında bulunan dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun Lille maçına çıkacağı muhtemel ilk 11’ler şöyle: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko.

Lille Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için sahada... - Sözcü

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Lille mücadelesini Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ile George Florin Neacsu yapacak.

Horatiu Fesnic'in dördüncü hakemliği üstleneceği müsabakada Almanya'dan Christian Dingert VAR, yine Almanya’dan olan Johann Pfeifer ise AVAR olarak görev alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.