İç çamaşırını çıkartıp benzin pompasının üzerine astı! Sosyal medyayı birbirine kattı

İç çamaşırını çıkartıp benzin pompasının üzerine astı! Sosyal medyayı birbirine kattı

Bir sosyal medya fenomeninin paylaştığı videoda iç çamaşırını çıkararak benzin pompasının üzerine koyması tepkilere yol açtı. Fenomen, buna benzer paylaşımları zaman zaman yaparak tepki çekiyor.

Sosyal medya fenomeni Chloe Lopez, alışılmışın dışında paylaşımlarına devam ediyor. Kamuya açık alanlarda iç çamaşırını çıkarıp bu anları sosyal medyada paylaşan Lopez, son olarak bir benzinlikte benzer bir eyleme imza attı. Paylaşımı hızla dikkat çekti.

19029483-728xauto.webp

POMPANIN ÜZERİNE KOYDU

Sosyal medyada 190 binden fazla takipçisi olan Chloe Lopez, iç çamaşırını benzinliğin pompasına astığı yeni paylaşımıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

640xauto.webp

Geçtiğimiz günlerde bir markette ekmek rafına iç çamaşırını yerleştirerek şaşırtan sosyal medya fenomeni, bu kez benzinlikte aynı hareketi yapınca olay oldu.

1024xauto.webp

SOSYAL MEDYADA YİNE TEPKİ ALDI

Bu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları arasında farklı tepkilere yol açtı. Bazı kullanıcılar duruma anlam veremezken, tepkiler de çabuk geldi. Bir kullanıcı, "Ben ne izledim şimdi?" şeklinde yorum yaparken, bir diğeri "Ünlü olmak için bu kadarı fazla" şeklinde görüş belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.