İrem Derici yine küfretti

İrem Derici yine küfretti

İrem Derici dayanamayıp sosyal medyadan küfretti.

Türkiye’de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Instagram’a erişim engeli getirilmesi, milyonlarca kullanıcıdan tepki topladı. Ünlü şarkıcı İrem Derici, bu karara karşı çıkan isimlerden biri oldu.

Sabah saatlerinde cep telefonlarını eline alıp Instagram’a giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, gönderilerin yüklenmediğini ve hikayelerin açılmadığını fark etti. Bu durumun ardından, kullanıcılar X platformuna girerek BTK’nın Instagram’a erişim engeli getirdiğini öğrendi.

irem-derici-yaz-gunu-fotograf-2.jpg

Sosyal medyada karara tepki gösterenler arasında siyasi ve ünlü isimler de yer aldı. İrem Derici, X hesabından “A… olcak iş mi” ifadeleriyle erişim olayına tepki gösterdiği iddia edildi. Derici’nin paylaşımı, kısa sürede büyük etkileşim aldı ve X’te gündem oldu.

asdasdsadasd.jpg

NE OLMUŞTU?

BTK, sabah saatlerinde Türkiye’de Instagram’a erişimi engelledi. Karar hakkında hem BTK’dan hem de Instagram’dan henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. İletişim Başkanlığı iki gün önce suikast sonucu öldürülen Hamas Lideri Haniye'nin gönderilerinin Instagram’dan kaldırılmasına tepki göstermişti.

Sosyal medya kullanıcıları, bu kınamanın BTK’nın Instagram’ı kapatma kararına neden olduğunu öne sürdü.

1557997007230-instagram.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.