İslam Memiş ‘alım fırsatı’ diyerek açıkladı ‘Ona yatırım yapan çok kazanacak’

İslam Memiş ‘alım fırsatı’ diyerek açıkladı ‘Ona yatırım yapan çok kazanacak’

Ünlü ekonomist İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek tasviyede bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde altın ve gümüş tarafında yaşanan yükseliş yatırımcıların dikkatini çekti. Ancak yükseliş sonrasında altın tarafında geri çekilme yaşanıyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına kritik uyarıda bulunarak tavsiyede bulundu.

dolar-altin.jpg

ALTINDA SERT DÜŞÜŞ

İsrail ile İran arasındaki gerilimde rekor yükseliş sergileyen ons altın ardından yumuşama ile birlikte düşüş sergiledi. Ancak altın tarafından yükseliş ve düşüş dalgalanmaları yatırımcıları tedirgin ediyor.

Ons altın, 2 bin 321 dolar seviyesine sert iniş sergiledi. Gram altın, 2 bin 450 TL seviyesinde işlem görüyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri merak edilmeye başlandı.

ceyrek-altin-044321.jpg

MEMİŞ: HER DÜŞÜŞ ALIM FIRSATI

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın ve gümüş yatırımı yapanlara uyarıda bulundu. Memiş, “Ons altın tarafında kazanç satışı gelerek rekor düşüş oldu. Önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günleri satış yapılarak düşüş aşağı yönlü olabilir. Gram TL tarafında ise ons altındaki negatif etkiden dolayı geri çekiliyor. Gümüş tarafında da bir düşüş yaşandı. Her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendireceğiz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.