İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak

İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak

Ünlü ekonomist İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek rekoru açıkladı.

Geleceğin para birimi olarak görülen Bitcoin son 1 ayda yüzde 10 değer kaybı ile dikkat çekiyor. Pek çok yatırımcının kripto paralardan çıktığı ise piyasada belirtiliyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, bitcoin tarafında o tarihi işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

BİTCOİN DÜŞTÜ

Geçtiğimiz Ocak ayında ABD tarafında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında bitcoin, 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş sonrasında ise ani düşüşler piyasada yaşanıyor. Bitcoin 60 bin dolara kadar geriledi.

btc-altin.webp

HALVİNG DÖNEMİ YÜKSELİŞLER BEKLENİYOR

Bitcoinin Halving dönemine girmesinden dolayı yükselişin olacağı uzmanlar tarafından belirtiliyor. Halving zamanında Bitcoinin üretim hızının azalmasından dolayı maliyette artış olacağı belirtiliyor. Bu noktada pek çok yatırımcı 1 yıl içerisinde ciddi bir yükselişi merakla bekliyor.

bitcoin.jpg

MEMİŞ: 80 BİN DOLARA GİDECEK

Ünlü ekonomist İslam Memiş, bitcoin için tarih vererek rekora doğru koşacağını söyledi. Memiş, “Eylül ayı itibariyle yeni ralliler başlayacak. Bu noktada bizi 80 bin dolar seviyesine kadar gideceğini bekliyorum. Ancak şu ana baktığımız zaman aşağıda 55 ve 50 bin dolar riskiyle alakalı beklentimin devam ettiğini belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.