İslam Memiş: Sakın satmayın! Çok kazandıracak

İslam Memiş: Sakın satmayın! Çok kazandıracak

Ünlü ekonomist İslam Memiş, düşüş sonrasında ‘al’ tavsiyesinde bulunarak rekor kıracağını açıkladı.

Geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto para son zamanlarda yaşadığı düşüşler ile dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, düşüş sonrasında ‘al’ tavsiyesinde bulunarak rekor kıracağını açıkladı.

BİTCOİN DÜŞTÜ

Yüzde 20 üzerinde düşüş yaşayan bitcoin 71 bin dolar bandından 53 bin dolar seviyelerine kadar sert bir çakılma yaşandı. Bitcoindeki bu düşüş sonrasında yatırımcı tedirgin oldu. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri merak ediliyor. Bitcoin cephesinde piyasayı neler bekliyor? Ünlü ekonomist İslam Memiş değerlendirmelerde bulundu.

bitcoinn-001.jpg

MEMİŞ: YUKARI YÖNLÜ HAREKET GÖRECEĞİZ

Memiş, 55 bin dolar seviyelerine kadar bir düşüşün yaşanacağını hatırlatırken, “Bitcoin tarafında tekrar alım seviyelerinin yaklaştığını düşünüyorum. Bugünden itibaren aşağıda 55 bin dolar seviyesi var. Yukarı yönlü hareketlerde yükselişler görebiliriz. 55 bin dolar destek seviyesi ve 65 bin dolar direnç seviyesi dolar aralığında Eylül ayına kadar gideceğini bekliyorum. Eylül ayı sonrasında yükselişler ile 80 bin dolar hedefini yineliyorum" dedi.

bitcoin.jpg

KRİPTO PARA VE BİTCOİN NEDİR?

Kripto para, blockchain teknolojisi adı verilen, işlemlerin güvenli bir şekilde kaydedildiği ve saklandığı dağıtık bir defterde tutulan dijital bir para birimi olarak karşımıza çıkar. Bitcoin, 2008 yılında Satoshi Nakamoto adlı bilinmeyen bir kişi veya grup tarafından icat edilmiş bir kripto para birimidir. Bitcoin, internet üzerinden eşler arası güvenli ve sorunsuz işlem yapmayı sağlayan dünyanın yaygın olarak kabul gören ilk kripto para birimi olarak bilinir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.