İsmail Küçükkaya’yı kahreden haber! Annesi boğularak hayatını kaybetti

İsmail Küçükkaya’yı kahreden haber! Annesi boğularak hayatını kaybetti

Sunucu İsmail Küçükkaya'nın annesi denizde boğularak hayatını kaybetti. Küçükkaya morgun önünde gözyaşlarına boğuldu.

Gazeteci ve sunucu İsmail Küçükkaya'nın annesi 75 yaşındaki Halise Küçükkaya tatil için geldiği Antalya'da denizde boğularak hayatını kaybetti.

Acı olay, Muratpaşa ilçesine Güzeloba Mahallesi'ndeki bir 5 yıldızlı otelde saat 09.30 sıralarında gerçekleşti. İsmail Küçükkaya, annesi Halise Küçükkaya ve kardeşi ile birlikte otelin sahilinde denize girdi.

ismail-kucukkayanin-aci-gunu-halise-kucukkaya-kimdir-ne-zaman-nerede-oldu-ismail-kucukkaya-kimdir-kac-yasinda-evjk.webp

SUDA ÇIRPINDIĞI GÖRÜLDÜ

Ancak bir süre sonra Halise Küçükkaya'nın suda çırpındığı görüldü. Otelin cankurtaranı hemen olaya müdahale ederek Halise Küçükkaya'yı kıyıya çıkardı. Otelin sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Halise Küçükkaya yaşamını yitirdi.

74550-2.jpg

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan ilk incelemede Halise Küçükkaya'nın denizde kalp krizi geçirip boğulduğu tespit edildi. Cenaze işlemleri tamamlanan Halise Küçükkaya'nın cenazesi, oğlu İsmail Küçükkaya'ya teslim edildi.

gazeteci-ismail-kucukkayanin-aci-gunu-annesi-tatil-icin-gittigi-antalyada-hayatini-kaybetti-1obc.webp

İsmail Küçükkaya'nın cenazeyi teslim alırken büyük üzüntü yaşadığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Halise Küçükkaya'nın cenazesi, memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine gönderilerek yarın ikindi vakti defnedileceği öğrenildi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsmail Küçükkaya'ya sosyal medya hesabından taziye mesajlarını iletti. Özgür Özel, "Değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya'nın Antalya’da yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrendim. Halise Küçükkaya'ya Allah'tan rahmet, Küçükkaya ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

asdasdasdadsa.jpg

74550.jpg

74550-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.