Saadettin Saran kahroldu

Saadettin Saran kahroldu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden olan Sadettin Saran acı haberi sosyal medyasından duyurdu.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Sadettin Saran, annesi Geraldine Saran'ın vefatını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Saran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Sadettin Saran, annesinin cenaze törenine ilişkin detayları da ayrıca sosyal medya hesabında duyurdu.

Saran, annesine duyduğu bağlılığıyla bilinir ve sosyal medyada sık sık onunla olan anılarını ve fotoğraflarını paylaşarak sevgisini ifade ediyordu. Geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde ise annesine çiçeklerle sürpriz yaparak bu anları takipçileriyle paylaştı. Saran'ın bu hareketi, herkesin takdirini kazanmıştı.

sadettin-saran-1.webp

Annesini "mükemmel bir kadın" olarak tanımlayan Saadettin Saran, onunla gurur duyduğunu her fırsatta dile getiriyordu.

Geraldine Saran'ın cenaze töreninin Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacağını belirtildi. Taziyelerin kabul edileceği tarih ve saatler de açıklandı. Taziyeler 1 Temmuz'da İstanbul'daki Delta Hotels By Marriott'ta öğleden sonra 13.00 ile 17.00 saatleri arasında kabul edilecek.

Öte yandan Saran ailesi, Geraldine Saran adına çiçek göndermek isteyenlerin Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağış yapmalarını rica etti. Sadettin Saran, 2022 yılında babası Özbek Saran'ı yitirmişti.

sadettin-saranin-aci-gunu-annesi-geraldine-saran-hayatini-kaybetti-17196801212619-1.webp

5f325935-e603-4b9f-90e7-ce86c9b6fbb5.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.