İstanbul trafiği rahatlayacak! İmamoğlu duyurdu. Deniz dolmuşu geliyor

İstanbul trafiği rahatlayacak! İmamoğlu duyurdu. Deniz dolmuşu geliyor

İBB, Deniz Taksilerden sonra Deniz Dolmuşu projesini başlattı. Ekrem İmamoğlu üretilen Deniz Dolmuşları’nın kısa süre içerisinde Marmara Denizi’nde sefere başlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da deniz ulaşımında yeni bir dönemin başladığını resmi X hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda duyurdu.

ekran-alintisi3.jpg

İmamoğlu Deniz Dolmuşların’nın üretildiğini açıkladı. Üretilen bu dolmuşların Haliç Tersanesi’nde üretildiğini ve Boğaz hattında tüm İstanbullulara hizmet vermeye başlayacağını da sözlerine ekledi.

Ekrem İmamoğlu, resmi X hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, “Deniz Taksilerden sonra Deniz Dolmuşlar da ürettik. Haliç Tersanemizde ürettiğimiz dolmuşlar Boğaz hattında hizmet vermeye başlıyor.” İfadelerini kullandı.

ekran-alintisi.jpg

Deniz Dolmuşların 33 yolcu kapasiteli olduğu, ilk etapta 7 tane Deniz Dolmuşu’nun İstanbullulara hizmet edeceği bilgisi de aktarıldı.

ekran-alintisi1.jpg

Deniz Dolmuşlar; İstinye-Küçüksu ve Beykoz-Sarıyer hatlarında yapacağı seferle Asya ile Avrupa kıtaları arasında düzenleyeceği seferlerle İstanbulluların hizmetine sunulacak.

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.