İstanbul’da vahşet! Parçalanmış erkek cesedi çöp konteynerlerinde çıktı

İstanbul’da vahşet! Parçalanmış erkek cesedi çöp konteynerlerinde çıktı

Pendik'te, iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.

İstanbul Pendik'te, Dumlupınar Mahallesi'nde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Sabah saatlerinde bir vatandaşın çöp atarken parçalanmış cesedi fark etmesi üzerine ihbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak inceleme başlattı.Yapılan incelemelerde cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrılmış şekilde iki farklı konteynerde bulunduğu tespit edildi. İlk bulgulara göre cesedin N.S. isimli bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

aw213760-02.jpg

"PARÇALANMIŞ ŞEKİLDE ÇÖPÜN İÇİNDEYDİ"

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ceset parçalarını detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.Mahalle sakinleri ise olaya büyük tepki gösterdi. Salih Burma isimli bir vatandaş, "Markete gidiyordum, polisler ve siviller olduğunu gördüm. Arkadaşlar iki sokak arkada parçalanmış cesetlerin çöpün içinde olduğunu söylüyor. Şu anda polis inceleme yapıyor" dedi.

aw213760-04.jpg

Cahit Atam isimli bir diğer mahalle sakini ise "Cesedi aşağıya atmışlar, polisler geldi. Parçalanmış ve çöpe atılmışlar. Şu anda polisler parça parça cesedi arıyorlar" diye konuştu.

Polis ekipleri, olayda cinayete kurban giden N.S.'nin kimliğini ve katilini tespit etmek için çalışmalarına devam ediyor.

aw213760-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.