İstanbulkart kullananlar dikkat: Bunu yapana para iadesi yapılacak

İstanbulkart kullananlar dikkat: Bunu yapana para iadesi yapılacak

Özellikle ücretsiz toplu taşıma kampanyalarıyla tanınan İstanbulkart, son zamanlarda başlattığı bir kampanya ile geri ödeme imkanı sağlıyor.

İstanbulkart, sunduğu çeşitli avantajlı kampanyalar sayesinde büyük ilgi görüyor ve İstanbul genelinde birçok alanda kullanım kolaylığı sunuyor.

Son zamanlarda, İstanbulkart seçkin marketlerle işbirliği yaparak başlattığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbulkart kullanıcıları için yeni ve heyecan verici bir kampanya başladı! İstanbulkart ile yapılan alışverişlerde 150 TL'ye varan nakit iade fırsatı sunuyor.

4 Temmuz'a kadar sürecek bu kampanyada, İstanbulkart sahipleri LC Waikiki mağazalarından gerçekleştirecekleri belirli tutardaki alışverişlerle bu avantajdan yararlanabiliyorlar.

İstanbulkart'ta yeni dönem, minibüslerde de ödeme yapılabilecek: İşte geçerli olan hatlar... - TV5

İstanbulkart ile yapılan harcamalarınızda, 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 150 TL nakit iade fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu kampanya, neredeyse her alanda kullanım imkanı sunan İstanbulkart ile alışveriş yapmayı daha da cazip hale getiriyor.

İstanbulkart tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

LC Waikiki mağazalarından İstanbulkart’ın ile yapacağın 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 150 TL nakit iade fırsatıyla bu yaza hazır ol!

.jpg

KAMPANYA KOŞULLARI

İstanbulkart ile LC Waikiki mağazalarında yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerine 150 TL nakit iade ediliyor.

Kazanılan ödül başarılı işlemin ertesi günü İstanbukart’a talimat olarak yatırılıyor.

Yapılan 500 TL ve üzeri ödeme işleminin gün içinde iptal edilmesi durumunda bu alışverişin ile kampanyaya katılım hakkı sona eriyor ve kullanıcıya 150 TL nakit iade verilmiyor.

Kampanya Airport, Armonipark, Mecidiyeköy ve Çekmeköy mağazaları hariç tüm İstanbul LC Waikiki mağazalarında geçerli.

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekiyor.

İstanbulkart Şehrin Ritmini Alışverişe Taşıyor! ????????️

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebiliyor.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

Kullanıcı kampanyaya tek bir kartı ile bir kez katılabiliyor.

Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabiliyor.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılıyor.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek.

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 04.06.2024-04.07.2024

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.